Meld deg på Rundebordskonferansen 2024!

Påmeldingen til årets Rundebordskonferanse, 17. juli i Molde, er åpnet! 
Energiminister Terje Aasland kommer, adm. dir. i Offshore Norge - Hildegunn Blindheim - kommer, adm. dir. i Gassco - Frode Leversund - kommer, tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik kommer. Kommer du?

MELD DEG PÅ HER!

Ved årets Rundebordskonferanse vil vi markere at det i år er 20 år siden Stortinget gjorde følgende historiske vedtak: «Stortinget samtykker i at Olje- og energidepartementet godkjenner plan for utbygging og drift av Ormen Lange og gir tillatelse til anlegg og drift av landanlegget på Nyhamna.»

  • Hva var det som skjedde? Hva har dette betydd for regionen og for Norge? Og hva skjer fremover?
  • Energiknutepunkt Nyhamna er en viktig brikke i det nasjonale grønne skiftet framover. Men har vi kraften og energien som trengs for å lykkes?

Dette og mer er på agendaen når vi ønsker velkommen til Rundebordskonferansen 2024, på Scandic Alexandra i Molde – midt under Moldejazz – kl. 11.00-16.00, onsdag 17. juli 2024.

Innledere

Terje Aasland, energiministerHildegunn Blindheim, adm.dir. Offshore NorgeFrode Leversund, adm.dir. GasscoKjell Magne Bondevik, tidl. statsministerJan Soppeland, direktør for myndighetskontakt, Norske ShellRichard Crichton, direktør for Ormen Lange fase 3, Norske Shell

 

Kitty Eide, kommunikasjonssjef, Norske Shell

Thor Tangen,  tidl. prosjektleder Ormen Lange-utbyggingen, Hydro

Ole Øverland, tidl. fylkesordfører 1995-2003, Møre og Romsdal fylkeskommune

Ståle Nogva, tidl. prosjektleder “Ormen til Møre”,  Møre og Romsdal fylkeskommune

Flere innledere kommer på plass fortløpende!

I samarbeid med: